Whiskas Dentabites – Kattensnack – Dental 40 g | 50159475

Whiskas Dentabites – Kattensnack – Dental 40 g direct bestellen in onze webshop! Voor sterke en gezonde tanden
Een gezond gebit is cruciaal voor de kat, de juiste voeding en tussendoortjes kunnen het gebit ondersteunen daar waar het nodig is. Whiskas Dentabites Kip zijn een gezond tussendoortje voor je kat die bij dagelijks gebruikt helpt om de vorming van tandsteen te verminderen.
Geschikt voor katten vanaf 10 maanden oud.
Reinigt het gebit
De Dentabites met kipsmaak zijn speciaal ontwikkeld voor het gebit van de kat. Zodra de snack in aanraking komt met het gebit, zorgt een speciale vezeltextuur voor een milde en schurende reiniging waardoor de vorming van tandsteen wordt verminderd. In tegenstelling tot andere kattensnacks, hebben de Dentabites een ruwe structuur waardoor deze niet gelijk uit elkaar valt als je kat erin bijt. Zo moet je kat dus meer moeite doen om te kauwen, waardoor het gebit beter gereinigd wordt.
Behalve dat ze zorgen voor een schoon gebit, zijn de Dentabites natuurlijk ook hartstikke lekker. Zelfs de meest eigenwijze kat zal nu geen nee meer zeggen tegen tandverzorging! Je kan de Dentabites dagelijks gebruiken voor het beste resultaat.
De aanbevolen hoeveelheid is niet meer dan 16 brokjes per dag.
Whiskas Dentabites Kip bevat 40 g.
. Alle Whiskas voor uw Kat uit voorraad leverbaar!
EAN:50159475

Prijs:  1.99   (klik hier voor meer informatie)