Adori Baby bea kicker – Kattenspeelgoed – 24 cm Assorti | 8711621962715

Adori Baby bea kicker – Kattenspeelgoed – 24 cm Assorti direct bestellen in onze webshop! Een zachte kicker voor de kat
Ongeacht de leeftijd, heeft elke kat een jachtinstinct. De beste manier om dit uit hen te halen, is door middel van speeltjes. Zoals de Baby Bea Kicker Kattenspeelgoed van Adori.
Wat is een kicker?
Met een kicker wordt een trappelkussen bedoeld. Zoals de naam al zegt, kan een kat zo’n speeltje gebruiken om tegenaan te trappelen. Je kat zal met de voorpoten de kicker goed vastpakken om er vervolgens met zijn achterpoten tegenaan te trappen. Dit gedrag is afkomstig uit het jachtinstinct van de kat, het is een manier om een prooi of een tegenstander te verwonden. In dit geval dus het speeltje.
De kicker is 24 cm lang waardoor het voor vrijwel elke kat en kitten groot genoeg is om mee te spelen. De extra veertjes aan de onderkant prikkelen je kat nog meer om met de kicker te gaan spelen.

Samen spelen
Wanneer je samen met je kat speelt door de kicker door de lucht te gooien of door het speeltje af te pakken, ben je bezig met belangrijke quality time om de relatie tussen jou en je kat te versterken. Hierbij kan de kat op een fysieke en mentale manier zijn energie kwijt raken. Vooral bij een binnenkat is het belangrijk dat je hem genoeg uitdaagt, zoals met de Baby Bea Kicker dus!
De Baby Bea Kicker heeft een afmeting van 24 cm en is wit met geel van kleur.
. Alle Adori voor uw Kat uit voorraad leverbaar!
EAN:8711621962715

Prijs:  6.19   (klik hier voor meer informatie)