Adori Halsband Vetleder Met Print Grijs – Hondenhalsband – 30mmx60 cm | 8711621962036

Adori Halsband Vetleder Met Print Grijs – Hondenhalsband – 30mmx60 cm direct bestellen in onze webshop! Vetlederen halsband voor je hond
De Vetleder Met Print van Adori is een comfortabele halsband voor je viervoeter. Deze halsband is beschikbaar in zes verschillende maten en is in drie modieuze kleuren beschikbaar. De vetleren halsband is uitgevoerd met oud zilveren metaalwaren voor een vintage look. Met behulp van de gesp kan het formaat wordt versteld en de lijn kan worden bevestigd aan de D-ring.
Dit is een halsband van vetleer, dat wil zeggen dat de halsband niet is gecoat met een kleur maar geïmpregneerd. Zo krijg je halsbanden van hoge kwaliteit waarbij de structuur van het leer nog zichtbaar is.
Halsband of tuig?
Als baasje kan je kiezen tussen een tuig of een halsband. Zorg er bij een halsband voor dat deze niet te strak zit en dat het de hond niet belemmert als deze een keertje aan de lijn trekt. Een voordeel van een halsband ten opzichte van een tuig is dat de hond meer bewegingsvrijheid heeft, sommige honden vinden een tuig nou eenmaal niet fijn zitten.
De Vetleder Met Print halsband is grijs van kleur komt voor in zes verschillende maten. Door de halsomvang van je hond te meten, kan je de juiste maat bepalen. De halsband is verstelbaar.
. Alle Adori voor uw Hond uit voorraad leverbaar!
EAN:8711621962036

Prijs:  22.09   (klik hier voor meer informatie)