Adori Harnas Outdoor Grijs – Hondenharnas – a 59-80 b 67-95×2.5 cm | 8711621959111

Adori Harnas Outdoor Grijs – Hondenharnas – a 59-80 b 67-95×2.5 cm direct bestellen in onze webshop! Sterk outdoor harnas voor je hond
Het Adori Harnas Outdoor Grijs is een stoer hondentuig dat perfect geschikt is voor de actieve hond. Het tuig is gemaakt van waterproof nylon met reflectiestrepen voor extra zichtbaarheid in het donker. Dit maakt het een ideaal harnas voor buiten. Verder is het harnas afgewerkt met een zachte foampadding en ademend meshmateriaal voor extra comfort.
Halsband of tuigje?
Het ligt aan jou als baasje of je een halsband of een tuig kiest. Een voordeel van een tuigje, zoals dit Nylon Harnas van Adori, is dat er geen sprake is van hoesten, kokhalzen of verstrikking rond de hals bij het wandelen.
Welke maat?
Om te bepalen of een tuig goed zit, is het belangrijk dat er minstens twee vingers tussen het tuig en de huid van de hond passen. Zit hij strakker, dan kan het voor de hond oncomfortabel zijn en kan het tuigje schuren bij het bewegen.
Het Adori Harnas Outdoor Grijs is verstelbaar en is te verkrijgen in vier verschillende maten. Door de nek- en borstomvang te meten, kan je de juiste maat bepalen.
. Alle Adori voor uw Hond uit voorraad leverbaar!
EAN:8711621959111

Prijs:  33.99   (klik hier voor meer informatie)