Adori Harnas Print Met Lijn Assorti – Hondenharnas – a 23 b 30 130×1.0 cm | 8711621959029

Adori Harnas Print Met Lijn Assorti – Hondenharnas – a 23 b 30 130×1.0 cm direct bestellen in onze webshop! Vrolijke uitlaatset voor je viervoeter
Het Adori Harnas Print Met Lijn is een vrolijke set bestaande uit een harnas en looplijn met kleurrijke print. Het harnas zelf is verstelbaar en is verkrijgbaar in kleine maten. Ook zit er een looplijn bij die past bij het harnas. Deze riem heeft aan de binnenkant van het handvat een extra neopreenlaag voor een comfortabele grip tijdens het wandelen. Het tuigje is heel makkelijk om aan te trekken door het kliksysteem op de rug.
Halsband of tuigje?
Het ligt aan jou als baasje of je een halsband of een tuig kiest. Een voordeel van een tuigje, zoals dit Nylon Harnas van Adori, is dat er geen sprake is van hoesten, kokhalzen of verstrikking rond de hals bij het wandelen.
Welke maat?
Om te bepalen of een tuig goed zit, is het belangrijk dat er minstens twee vingers tussen het tuig en de huid van de hond passen. Zit hij strakker, dan kan het voor de hond oncomfortabel zijn en kan het tuigje schuren bij het bewegen.
Het Adori Harnas Print Met Lijn is verstelbaar en is te verkrijgen in twee verschillende maten. Door de nek- en borstomvang te meten, kan je de juiste maat bepalen.
. Alle Adori voor uw Hond uit voorraad leverbaar!
EAN:8711621959029

Prijs:  6.00   (klik hier voor meer informatie)