Adori Harnas Smoking Xxs – Hondenharnas – a 25 b 30-42×1.0 cm Zwart Rood Xsmall | 8711621959128

Adori Harnas Smoking Xxs – Hondenharnas – a 25 b 30-42×1.0 cm Zwart Rood Xsmall direct bestellen in onze webshop! Fancy tuigje voor je kleine viervoeter
Bij speciale gelegenheden hoort een speciale outfit. De Harnas Smoking van Adori is een deftig tuigje voor je kleine hond. Dit tuigje is traploos verstelbaar bij de borst en zit erg comfortabel door de voering met foam. Het vlinderdasje maakt de look helemaal af.
Halsband of tuigje?
Het ligt aan jou als baasje of je een halsband of een tuig kiest. Een voordeel van een tuigje, zoals dit Nylon Harnas van Adori, is dat er geen sprake is van hoesten, kokhalzen of verstrikking rond de hals bij het wandelen.
Welke maat?
Om te bepalen of een tuig goed zit, is het belangrijk dat er minstens twee vingers tussen het tuig en de huid van de hond passen. Zit hij strakker, dan kan het voor de hond oncomfortabel zijn en kan het tuigje schuren bij het bewegen.
Het Adori Harnas Smoking is verstelbaar en is te verkrijgen in één maat. Door de nek- en borstomvang te meten, kan je kijken of jouw hondje dit tuigje past.
. Alle Adori voor uw Hond uit voorraad leverbaar!
EAN:8711621959128

Prijs:  9.99   (klik hier voor meer informatie)