Adori Krabpaal Kyra Naturel&Beige – Krabpaal – 60x40x148 cm | 8711621960728

Adori Krabpaal Kyra Naturel&Beige – Krabpaal – 60x40x148 cm direct bestellen in onze webshop! Een mooie krabpaal om aan te krabben en in te slapen
Katten houden ervan om een krabpaal te gebruiken. Als je geen krabpaal in huis hebt, is de kans groot dat ze gebruik gaan maken van bijvoorbeeld je meubels. Naast krabben kan een krabpaal ook fungeren als slaap- en rustplek. De Krabpaal Kyra voorziet je kat in al deze behoeften.
Krabpaal Kyra
De Krabpaal Kyra van Adori is beschikbaar in twee varianten met beide een ander uiterlijk, een grotere en een kleine variant. Beide varianten zijn beige met wit van kleur, met een holletje met jutebekleding.
De kleinere variant is met een afmeting van 60 x 40 x 126 cm een middelgrote krabpaal voor je kat. De krabpaal beschikt over één holletje waar je kat veilig en vertrouwd in kan slapen. Verder is er nog een hangmandje om in te rusten en drie plateaus waar je kat over kan navigeren. Er zijn genoeg krabmogelijkheden dankzij de drie sisalpalen.
De grotere variant is met een afmeting van 60 x 40 x 148 cm ook een middelgrote krabpaal voor je kat, die net een slag hoger is dan de andere variant. Ook deze krabpaal beschikt over een holletje om in te slapen en drie plateaus om over te klimmen en klauteren. Deze variant heeft bovenop nog een zacht rond mandje vanwaar je kat mooi de omgeving in de gaten kan houden. Aan dit mandje hangt een balletje voor extra speelplezier.
Het belang van een krabpaal
Een krabpaal voorziet in meerdere behoeften van de kat. Ten eerste kan de kat zo zijn leefgebied afbakenen, ten tweede is het belangrijk voor nagelonderhoud en ten derde kan de kat zo zijn opgebouwde spanning of stress kwijt. Ook kan de kat een krabpaal gebruiken om even lekker te rekken en strekken, ter ontspanning dus. Een krabpaal met een mandjes en holletjes zorgt daarnaast nog eens voor slaap- of rustplekken.
Krabpaal Kyra is beschikbaar in twee varianten van 60 x 40 x 126 cm en 60 x 40 x 148 cm groot. De stamdiameter is 9 cm en de plateaus zijn 1,5 cm dik. Voor deze krabpaal is 400 grams pluche gebruikt.
. Alle Adori voor uw Kat uit voorraad leverbaar!
EAN:8711621960728

Prijs:  94.99   (klik hier voor meer informatie)