Adori Krabpaal Luna – Krabpaal – 70x60x178 cm Grijs Wit | 8711621957421

Adori Krabpaal Luna – Krabpaal – 70x60x178 cm Grijs Wit direct bestellen in onze webshop! Een grote krabpaal voor meerdere katten
Katten houden ervan om een krabpaal te gebruiken. Als je geen krabpaal in huis hebt, is de kans groot dat ze gebruik gaan maken van bijvoorbeeld je meubels. Naast krabben kan een krabpaal ook fungeren als slaap- en rustplek. De Krabpaal Luna voorziet je kat(ten) in al deze behoeften.
Krabpaal Luna
De Krabpaal Luna van Adori is een grote krabpaal voor je kat (of katten) met een afmeting van 70 x 60 x 178 cm. Deze krabpaal bestaat uit meerdere krab-, klim-, speel- en slaapplekken zoals een huisje, trapje en hangmandje. Door de vele mogelijkheden is deze krabpaal zeer geschikt voor een huishouden met meerdere katten. De Luna is ook relatief hoog waardoor je kat goed zijn omgeving in de gaten kan houden vanaf het bovenste plateau. Het extra touw aan de onderkant van de bovenste mand zorgt voor extra speelplezier. De krabpaal is grijs van kleur.
Het belang van een krabpaal
Een krabpaal voorziet in meerdere behoeften van de kat. Ten eerste kan de kat zo zijn leefgebied afbakenen, ten tweede is het belangrijk voor nagelonderhoud en ten derde kan de kat zo zijn opgebouwde spanning of stress kwijt. Ook kan de kat een krabpaal gebruiken om even lekker te rekken en strekken, ter ontspanning dus. Een krabpaal met huisjes zorgt daarnaast nog eens voor slaap- en rustplekken.
Krabpaal Luna is 70 x 60 x 178 cm groot (door de uitstekende mandjes is de krabpaal bovenin breder dan de grondplaat van 70 x 60 cm). De stamdiameter is 11 cm, het sisaltouw is 6 mm dik en het onderste plateau is 3 cm dik. Voor deze krabpaal is 600 grams pluche gebruikt. In verband met het formaat wordt de krabpaal in twee dozen verstuurd.
. Alle Adori voor uw Kat uit voorraad leverbaar!
EAN:8711621957421

Prijs:  199.00   (klik hier voor meer informatie)