Adori Krabpaal Peggy – Krabpaal – 30x30x45 cm Grijs | 8711621954482

Adori Krabpaal Peggy – Krabpaal – 30x30x45 cm Grijs direct bestellen in onze webshop! Spelen en krabben voor kittens
Als je een kitten in huis neemt, is een krabpaal een van de belangrijkste items om in huis te hebben. Je wilt immers niet dat je kitten aan de meubels gaat krabben. De Krabpaal Peggy van Adori is de ideale krabpaal voor jonge katten.
Speciaal voor de jongsten
De krabpaal Peggy is een rond bodemplateau met daarop een stam waar kittens aan kunnen krabben, spelen en hangen. Aan de paal zit een balletje bevestigd waarmee kan worden gespeeld, daardoor kan je kitten zich ook met de krabpaal vermaken als je zelf even van huis bent. Met een afmeting van 30 x 30 x 45 cm is dit niet een hele grote krabpaal, maar ideaal voor nog kleine katjes. De Peggy is beschikbaar in de kleur grijs.
Natuurlijk kan een volwassen kat ook de Krabpaal Peggy gebruiken, maar voor een volwassen kat is het beter om een hogere krabpaal te halen zodat de kat zich verder kan uitrekken.
Het belang van een krabpaal
Een krabpaal voorziet in meerdere behoeften van de kat. Ten eerste kan de kat zo zijn leefgebied afbakenen, ten tweede is het belangrijk voor nagelonderhoud en ten derde kan de kat zo zijn opgebouwde spanning of stress kwijt. Ook kan de kat een krabpaal gebruiken om even lekker te rekken en strekken, ter ontspanning dus.
Krabpaal Peggy is 30 x 30 x 45 cm groot. De stamdiameter is 6 cm en het plateau is 4 cm dik. Voor deze krabpaal is 480 grams pluche gebruikt.
. Alle Adori voor uw Kat uit voorraad leverbaar!
EAN:8711621954482

Prijs:  11.99   (klik hier voor meer informatie)