Adori Krabpaal Sjors – Krabpaal – 60x40x145 cm Grijs | 8711621962647

Adori Krabpaal Sjors – Krabpaal – 60x40x145 cm Grijs direct bestellen in onze webshop! Een fijne krabpaal voor je kattige vriendje
Katten houden ervan om een krabpaal te gebruiken. Als je geen krabpaal in huis hebt, is de kans groot dat ze gebruik gaan maken van bijvoorbeeld je meubels. Naast krabben kan een krabpaal ook fungeren als slaap- en rustplek. De Krabpaal Sjors voorziet je kat(ten) in al deze behoeften.
Krabpaal Sjors
De Krabpaal Sjors van Adori is met een formaat van 60 x 40 x 145 cm een middelgrote krabpaal voor je kat. Deze krabpaal bestaat uit meerdere krab-, klim-, speel- en slaapplekken zoals een huisje, trapjes en hangmandje. Ook kan je kat lekker bovenop liggen om de omgeving goed in de gaten te houden. Daarnaast bevat de krabpaal nog een speelmuisje en speeltouw voor nog meer speelplezier, een ideale krabpaal dus om het natuurlijke instinct te bevredigen. De krabpaal is grijs van kleur.
Het belang van een krabpaal
Een krabpaal voorziet in meerdere behoeften van de kat. Ten eerste kan de kat zo zijn leefgebied afbakenen, ten tweede is het belangrijk voor nagelonderhoud en ten derde kan de kat zo zijn opgebouwde spanning of stress kwijt. Ook kan de kat een krabpaal gebruiken om even lekker te rekken en strekken, ter ontspanning dus. Een krabpaal met huisjes zorgt daarnaast nog eens voor slaap- en rustplekken.
Krabpaal Sjors heeft een afmeting van 60 x 40 x 145 cm en is grijs van kleur.
. Alle Adori voor uw Kat uit voorraad leverbaar!
EAN:8711621962647

Prijs:  69.99   (klik hier voor meer informatie)