Adori Krabton Nicole – Krabpaal – 35x35x100 cm Lichtgrijs | 8711621952587

Adori Krabton Nicole – Krabpaal – 35x35x100 cm Lichtgrijs direct bestellen in onze webshop! Een moderne krabton om in te slapen en aan te krabben
Katten houden ervan om een krabpaal te gebruiken. Als je geen krabpaal in huis hebt, is de kans groot dat ze gebruik gaan maken van bijvoorbeeld je meubels. Een goed alternatief op de standaard krabpaal, is de krabton. Zoals de Krabton Nicole van Adori..
Krabton Nicole
De Krabton Nicole van Adori heeft een afmeting van 35 x 35 x 100 cm en is met het rechthoekige uiterlijk een moderne en strakke toevoeging aan je interieur. Deze krabton bevat een aantal openingen om in te kruipen. Binnenin kan je kat heerlijk slapen en door de krabton heen navigeren. De bovenkant bevat een zachte pluche waar je kat op kan slapen of rusten. De buitenkant van de krabton is bekleed met sisaltouw om aan te krabben. Zo biedt deze krabton oneindig veel krabplezier voor je kat! De Nicole krabton is grijs van kleur.
Het belang van een krabton
Een krabton voorziet in meerdere behoeften van de kat. Ten eerste kan de kat zo zijn leefgebied afbakenen, ten tweede is het belangrijk voor nagelonderhoud en ten derde kan de kat zo zijn opgebouwde spanning of stress kwijt. Ook kan de kat een krabton gebruiken om even lekker te rekken en strekken, ter ontspanning dus. Een krabton met holletjes zorgt daarnaast nog eens voor slaap- en rustplekken.
Krabton Nicole is 35 x 35 x 100 cm groot. Het sisaltouw is 8 mm dik. Voor deze krabpaal is 480 grams pluche gebruikt.
. Alle Adori voor uw Kat uit voorraad leverbaar!
EAN:8711621952587

Prijs:  129.00   (klik hier voor meer informatie)