Adori Krabton Sheila – Krabpaal – 32.5×70 cm Grijs | 8711621961428

Adori Krabton Sheila – Krabpaal – 32.5×70 cm Grijs direct bestellen in onze webshop! Een krabton om in te slapen en aan te krabben
Katten houden ervan om een krabpaal te gebruiken. Als je geen krabpaal in huis hebt, is de kans groot dat ze gebruik gaan maken van bijvoorbeeld je meubels. Een goed alternatief op de standaard krabpaal, is de krabton. Zoals de Krabton Sheila van Adori.
Let op: het is niet goed zichtbaar op de afbeelding, maar je kat kan niet op de ton liggen. Bovenop zit een gat om te spelen.
Krabton Sheila
De Krabton Sheila van Adori heeft een afmeting van 32,5 x 70 cm en is een strakke toevoeging aan je interieur. Deze krabton bevat drie openingen waar je kat in kan kruipen, twee aan de zijkanten en eentje aan de bovenkant. Binnenin kan je kat heerlijk slapen of lekker ravotten. De buitenkant van de krabton is bekleed met sisaltouw om aan te krabben. Aan de bovenkant zijn nog twee speeltjes met veren en belletjes bevestigd om voor nog meer fun te zorgen. Zo biedt deze krabton oneindig veel krabplezier voor je kat! De Sheila krabton is grijs van kleur.
Het belang van een krabton
Een krabton voorziet in meerdere behoeften van de kat. Ten eerste kan de kat zo zijn leefgebied afbakenen, ten tweede is het belangrijk voor nagelonderhoud en ten derde kan de kat zo zijn opgebouwde spanning of stress kwijt. Ook kan de kat een krabton gebruiken om even lekker te rekken en strekken, ter ontspanning dus. Een krabton met holletjes zorgt daarnaast nog eens voor slaap- en rustplekken.
Krabton Sheila is 32.5 x 70 cm groot en is grijs van kleur.
. Alle Adori voor uw Kat uit voorraad leverbaar!
EAN:8711621961428

Prijs:  47.99   (klik hier voor meer informatie)