Adori Muis Met Piep – Kattenspeelgoed – 8x6x6 cm Bruin | 8711621962661

Adori Muis Met Piep – Kattenspeelgoed – 8x6x6 cm Bruin direct bestellen in onze webshop! Een wollige muis voor de kat
Ongeacht de leeftijd, heeft elke kat een jachtinstinct. De beste manier om dit uit hen te halen, is door middel van speeltjes. Zoals dit Muis Kattenspeelgoed van Adori.
Net echt!
Katten vinden het vooral leuk om op speelgoed te jagen wat zo veel mogelijk de realiteit nabootst. Dit Muis Kattenspeelgoed van Adori komt met zijn piepjes en wollige uiterlijk aardig in de buurt. Als de kat tegen de muis aanslaat of wanneer jij als baasje het speeltje weggooit, zal het een piepend geluid maken. Daardoor word je kat geprikkeld om er achteraan te rennen.
Ook de pluizige vacht is erg aantrekkelijk voor de kat, zo is het voor de kat net alsof hij een echte prooi in de bek heeft.
Samen spelen
Wanneer je samen met je kat speelt door het muisje door de lucht te gooien of probeert het speeltje af te pakken, ben je bezig met belangrijke quality time om de relatie tussen jou en je kat te versterken. Daarbij kan de kat daardoor op een fysieke en mentale manier zijn energie kwijt raken. Vooral bij een binnenkat is het belangrijk dat je hem genoeg uitdaagt, zoals met het Adori Muis Kattenspeelgoed!
De Muis Met Piep heeft een afmeting van 8 x 6 x 6 cm en is bruin van kleur.
. Alle Adori voor uw Kat uit voorraad leverbaar!
EAN:8711621962661

Prijs:  6.79   (klik hier voor meer informatie)