Adori Speeltje Naturals – Kattenspeelgoed – 15x4x2 cm Bruin | 8711621952815

Adori Speeltje Naturals – Kattenspeelgoed – 15x4x2 cm Bruin direct bestellen in onze webshop! Een leuke pluche muis om mee te spelen
Katten hebben van nature een jachtinstinct en niks is leuker dan een speeltje dat dit instinct aanwakkert. Zoals het Kattenspeelgoed Naturals van Adori. Dit speeltje is een wollig en pluizig speeltje. Door het pluche lijkt het voor je kat net een echte prooi. Het speeltje heeft een staart van veren wat je kat nog meer uitdaagt. Dit speeltje kan gebruikt worden als kicker, wat wil zeggen dat je kat deze met z’n voorpoten kan vastpakken om er met z’n achterpoten tegenaan te trappen. Net als ze bij een echte prooi doen.
Samen spelen met je kat
Wanneer je samen met je kat speelt door het muisje door de lucht te gooien of probeert het speeltje af te pakken, ben je bezig met belangrijke quality time om de relatie tussen jou en je kat te versterken. Daarbij kan de kat daardoor op een fysieke en mentale manier zijn energie kwijt raken. Vooral bij een binnenkat is het belangrijk dat je hem genoeg uitdaagt, zoals met het Kattenspeelgoed Naturals!
Het Kattenspeelgoed Naturals heeft een afmeting van 15 x 4 x 2 cm en is bruin van kleur.
. Alle Adori voor uw Kat uit voorraad leverbaar!
EAN:8711621952815

Prijs:  4.39   (klik hier voor meer informatie)