Biofood Kattenbrokjes 3-Mix Mix – Kattenvoer – 10 kg | 8714831000055

Biofood Kattenbrokjes 3-Mix Mix – Kattenvoer – 10 kg direct bestellen in onze webshop! Hoogwaardige kattenvoeding
De kattenbrokjes 3-Mix van Biofood is een voeding die met grote zorg is bereid. Een voeding vol met natuurlijk geselecteerde ingrediënten. De voeding komt tot stand met een optimale dagelijkse hoeveelheid aan eiwitten, vetten, koolhydraten, vitaminen en mineralen die bijdragen aan de gezondheid van je kat. Een voeding bestaande uit drie verschillende brokjes in verschillende kleurtjes.
Kattenbrokjes 3-Mix is een geschikte keus!
De Biofood 3-Mix is van Nederlandse topkwaliteit. Een voeding rijk aan kip, rund, zalm en vis, aangevuld met taurine, echinacea kruiden en omega 3 en 6 vetzuren. Een licht verteerbare voeding met een hoge acceptatie. Verpakt in een duurzame, unieke en exclusieve 'No waste' verpakking die 100% recyclebaar is.
Waarom Biofood?
Er werd bij de start van het Friese bedrijf Biofood Diervoeding BV al direct ingezet op natuurlijke ingrediënten met als grondslag 'respect voor dier, natuur en milieu'. Biofood gebruikt 100% natuurlijke en biologische grondstoffen in de smaakvolle kattenvoeding van Nederlandse bodem. Daarbij maken ze gebruik van het GROEN-garantie-label. De kwaliteit en de natuurzuiverheid worden hierdoor gewaarborgd. Uniek zijn de vernieuwde duurzame 'no waste' verpakkingen. Deze zijn van gerecycled mono materiaal gemaakt wat wederom recyclebaar is.
Kattenbrokjes 3-Mix van Biofood is verkrijgbaar in 2kg – 10kg
. Alle Biofood voor uw Kat uit voorraad leverbaar!
EAN:8714831000055

Prijs:  40.95   (klik hier voor meer informatie)