Biofood Senior Small Breed – Hondenvoer – Gevogelte 1.5 kg | 8714831003605

Biofood Senior Small Breed – Hondenvoer – Gevogelte 1.5 kg direct bestellen in onze webshop! Hoogwaardige hondenvoeding
Blijf ook je oudere hond ondersteunen met een goede voeding en pas aan waar nodig. De Senior Small Breed van Biofood helpt je hier een handje bij. Deze voeding is een volledig licht verteerbare voeding op basis van natuurlijke en smaakvolle ingrediënten. De voeding is speciaal ontwikkeld voor de oudere hond. Rijk aan gevogelte en rijst met als toevoeging zalmolie, chondroïtine en glucosamine. Alles om te zorgen voor een gezond en fit ouder wordend lichaam.
Biofood Senior Small Breed is een geschikte keus!
De Biofood Senior Small Breed is van Nederlandse topkwaliteit met hoogwaardige natuurlijke grondstoffen. Een volledige en licht verteerbare geëxtrudeerde hondenvoeding, rijk aan gevogelte en rijst. Een voeding die ondersteuning biedt voor veroudering, vertering, mobiliteit, gewicht en huid en vacht. Inuline FOS (prebiotica) stimuleert een gezonde darmflora en ondersteunt hiermee de algehele gezondheid. De toegevoegde vitamine E beschermt tegen cel veroudering. Een tarwevrije voeding die geur en volume van de ontlasting beperkt. Verpakt in een duurzame, unieke en exclusieve 'No Waste'-verpakking die 100% recyclebaar is.
Waarom Biofood?
Er werd bij de start van het Friese bedrijf Biofood Diervoeding BV al direct ingezet op natuurlijke ingrediënten met als grondslag 'respect voor dier, natuur en milieu'. Biofood gebruikt 100% natuurlijke en biologische grondstoffen in de smaakvolle hondenvoeding van Nederlandse bodem. Daarbij maken ze gebruik van het GROEN-garantie-label. De kwaliteit en de natuurzuiverheid worden hierdoor gewaarborgd. Uniek zijn de vernieuwde duurzame 'no waste' verpakkingen. Deze zijn van gerecycled mono materiaal gemaakt wat wederom recyclebaar is.
Senior Small Breed van Biofood is verkrijgbaar in 1,5kg
. Alle Biofood voor uw Hond uit voorraad leverbaar!
EAN:8714831003605

Prijs:  17.45   (klik hier voor meer informatie)