Biofood Sensitive Small Breed – Hondenvoer – Zalm Erwt Aardappel 1.5 kg Graanvrij | 8714831003599

Biofood Sensitive Small Breed – Hondenvoer – Zalm Erwt Aardappel 1.5 kg Graanvrij direct bestellen in onze webshop! Hoogwaardige hondenvoeding
Is de standaard voeding niet de juiste keus voor jouw viervoeter omdat deze lijkt te reageren op de dierlijke eiwitten zoals kip? Geen paniek. De Sensitive Small Breed van Biofood is een prima alternatief! Een voeding volledig afgestemd op honden met een gevoelige spijsvertering. Een voeding op basis van verse schotse zalm en graan- en glutenvrij. Zelfs kieskeurige honden van kleine rassen zullen hier hun neus niet voor ophalen!
Biofood Sensitive Small Breed is een geschikte keus!
De Biofood Sensitive Small Breed is van Nederlandse topkwaliteit met hoogwaardige natuurlijke grondstoffen. Een volledige en licht verteerbare geëxtrudeerde hondenvoeding, rijk aan verse schotse zalm, erwten, groenten, fruit en kruiden. Ideaal voor moeilijke eters of voedingsgevoelige honden. Een voeding die ondersteuning biedt voor de huid en vacht, gebit en gevoelige spijsvertering. Inuline FOS (prebiotica) stimuleert een gezonde darmflora en ondersteunt hiermee de algehele gezondheid. Verpakt in een duurzame, unieke en exclusieve 'No Waste'-verpakking die 100% recyclebaar is.
Waarom Biofood?
Er werd bij de start van het Friese bedrijf Biofood Diervoeding BV al direct ingezet op natuurlijke ingrediënten met als grondslag 'respect voor dier, natuur en milieu'. Biofood gebruikt 100% natuurlijke en biologische grondstoffen in de smaakvolle hondenvoeding van Nederlandse bodem. Daarbij maken ze gebruik van het GROEN-garantie-label. De kwaliteit en de natuurzuiverheid worden hierdoor gewaarborgd. Uniek zijn de vernieuwde duurzame 'no waste' verpakkingen. Deze zijn van gerecycled mono materiaal gemaakt wat wederom recyclebaar is.
Sensitive Small Breed van Biofood is verkrijgbaar in 1,5kg
. Alle Biofood voor uw Hond uit voorraad leverbaar!
EAN:8714831003599

Prijs:  17.45   (klik hier voor meer informatie)