Biofood Super Premium – Hondenvoer – 12.5 kg | 8714831000260

Biofood Super Premium – Hondenvoer – 12.5 kg direct bestellen in onze webshop! Hoogwaardige hondenvoeding
Heb je een hond die veel inspanning moet leveren? Dan is de Active High Energy van Biofood een uitstekende keuze. Deze voeding bevat hoogwaardige en natuurlijke grondstoffen die licht verteerbaar zijn. Een geëxtrudeerde energierijke voeding op basis van 41% kip. Deze voeding heeft een aangepast eiwit/vet gehalte van 30/20 en deze gezonde eiwitten zorgen onder andere voor een goede conditie van de spieren. Deze voeding is geschikt voor onder andere jacht-, training en sporthonden. Ook jonge honden van grote hondenrassen, voor drachtige teven of tijdens de zoogperiode of herstellende honden na ziekte kan deze voeding een goede keus zijn.
Biofood Active High Energy is een geschikte keus!
De Biofood Active High Energy is van Nederlandse topkwaliteit met hoogwaardige natuurlijke grondstoffen. Een volledige en licht verteerbare geëxtrudeerde hondenvoeding. Deze voeding is rijk aan kip en is tarwevrij. De Lecithine in deze voeding biedt ondersteuning aan het immuunsysteem en kan helpen bij het herstellen van het lichaam na hoge inspanning. Lecithine verbetert ook het geheugen en de oriëntatie van je hond en dit is gunstig tijdens trainingen. Lecithine kan ook cholesterol verlagend werken en kan daarnaast als supplement worden toegediend. Verpakt in een duurzame, unieke en exclusieve 'No Waste'-verpakking die 100% recyclebaar is.
Waarom Biofood?
Er werd bij de start van het Friese bedrijf Biofood Diervoeding BV al direct ingezet op natuurlijke ingrediënten met als grondslag 'respect voor dier, natuur en milieu'. Biofood gebruikt 100% natuurlijke en biologische grondstoffen in de smaakvolle hondenvoeding van Nederlandse bodem. Daarbij maken ze gebruik van het GROEN-garantie-label. De kwaliteit en de natuurzuiverheid worden hierdoor gewaarborgd. Uniek zijn de vernieuwde duurzame 'no waste' verpakkingen. Deze zijn van gerecycled mono materiaal gemaakt wat wederom recyclebaar is.
Active High Energy van Biofood is verkrijgbaar in 3kg – 12,5kg
. Alle Biofood voor uw Hond uit voorraad leverbaar!
EAN:8714831000260

Prijs:  40.45   (klik hier voor meer informatie)