Biokat's Active Pearls – Kattenbakreinigingsmiddelen – 700 ml | 4002064605180

Biokat's Active Pearls – Kattenbakreinigingsmiddelen – 700 ml direct bestellen in onze webshop! Verbeter de geurbinding van je kattengrit
Van de kattenbak komen vieze geurtjes af, het wordt immers gebruikt als toilet, dus dat is niet zo gek. Maar fijn is het natuurlijk niet. Gelukkig kan je gebruik maken van Biokat’s Active Pearls om vieze geurtjes nóg beter te verdoezelen.
Naast het binden van de geurtjes, wordt de vorming van klonten versterkt dankzij het granulaat in Active Pearls. Zo kan je het normale kattengrit langer gebruiken. Doseer Active Pearls gelijkmatig over het grit.
Met actieve kool
Active Pearls verbetert de geurbinding van het kattengrit op natuurlijke wijze met behulp van actieve kool.
De actieve kool wordt gemaakt van kokosnootschalen, een duurzame grondstof. De actieve kool zorgt voor een uiterst effectieve geurbinding en absorptie, deze kool is een zeer poreuze vorm van koolstof. De koolstof heeft een groot inwendig oppervlak. Door zijn speciale fysische eigenschappen worden geurstoffen zeer efficiënt aan de actieve kool gebonden. Het gebruik van actieve kool is niet nieuw, het wordt al lange tijd in huis gebruikt; denk aan afzuigkappen, in geurfilters van koelkasten of in schoenzolen.
Biokat’s Active Pearls bevat 700 ml.
. Alle Biokat's voor uw Kat uit voorraad leverbaar!
EAN:4002064605180

Prijs:  7.99   (klik hier voor meer informatie)