Catit Drinkfontein Mini Bloem Senses – Kattendrinkbak – 18.2×18.2×12 cm 1.5 l Wit Groen Mini | 022517437353

Catit Drinkfontein Mini Bloem Senses – Kattendrinkbak – 18.2×18.2×12 cm 1.5 l Wit Groen Mini direct bestellen in onze webshop! Stimuleer het drinken van water met een drinkfontein
Het is voor katten ontzettend belangrijk dat ze goed gehydrateerd blijven. Van nature zijn het woestijndieren, maar vocht is heel belangrijk voor onder andere de nieren en urinewegen. Sommige katten vinden een stilstaand bakje water maar niks en geven de voorkeur aan stromend water. Met de Drinkfontein Mini Bloem Senses van Catit krijg je jouw kat weer aan het drinken. De fontein zelf is BPA-vrij (excl. de adapter) en dus volledig veilig voor je kat.
Bij de Mini Bloem Senses horen de Filters Drinkfontein Mini (https://petsplace.nl/catit-filters-drinkfontein-mini-kattendrinkbak-022517440056-pps.html).
Een fontein voor de kat?
Sommige katten vinden stromend water nou eenmaal lekkerder smaken dan stilstaand water, het houdt het water interessant en vers. De Mini Bloem Senses is een vrolijke drinkfontein met een leuk bloemetje bovenop. Het water kan op drie verschillende snelheden uit de fontein stromen en er past in totaal anderhalve liter water in het waterreservoir. Zo hoef je dus niet elke dag het water bij te vullen. Dankzij de vervangbare filters blijft het water schoon (vervang het filter om de drie weken).
Doordat de Mini Bloem Senses minder hoog is dan de normale Bloem Senses, is deze ideaal voor onder andere kittens en kleineren katten.
Is jouw kat een echte smeerpoets? De los verkrijgbare Placemat Peanut van Catit is een handige siliconen placemat waar je de Mini Bloem Senses op neer kunt zetten.
De Drinkfontein Mini Bloem Senses heeft een afmeting van 18,2 x 18,2 x 12 cm en is wit met groen van kleur.
. Alle Catit voor uw Kat uit voorraad leverbaar!
EAN:022517437353

Prijs:  23.69   (klik hier voor meer informatie)