District 70 Lounge Donkergrijs – Kattenmand – Small | 8717202613120

District 70 Lounge Donkergrijs – Kattenmand – Small direct bestellen in onze webshop! Lekker chillen in de Lounge Donkergrijs
Katten houden er van om lekker weg te dromen in een zachte mand. De Lounge van District 70 is een knusse, stijlvolle en comfortabele mand waar jouw kat heerlijk in kan wegdromen en met het moderne uiterlijk staat de mand ook nog eens leuk in je (woon)kamer.
Comfortabel en stijlvol
De Lounge zorgt voor functionaliteit en comfort voor de kat en is voor het baasje een perfecte aanvulling op het interieur. De mand is rond en volgt zo de natuurlijke opgerolde slaaphouding van de kat. Hij kan zich dan ook geborgen en veilig oprollen in de Lounge mand op het zachte kussentje dat erin ligt.
De mand is licht in gewicht en kan dankzij de handvatten aan de zijkant makkelijk verplaatst worden. De kleur van de mand is donkergrijs en de manden zijn geschikt voor (grote) katten en kleinere honden. De Lounge is beschikbaar in drie verschillende maten:

* Small – 40 x 40 x 12 cm voor alle kattenrassen en kleine honden (chihuahua, Yorkshire terrier, mopshond)
* Medium – 55 x 55 x 15 cm voor twee maine coons en een beagle of Franse bulldog
* Large – 70 x 70 x 18 cm voor een middelgrote hond zoals een border collie, toller retriever of Staffordshire bull terrier. Alle District 70 voor uw Kat uit voorraad leverbaar!
EAN:8717202613120

Prijs:  22.46   (klik hier voor meer informatie)