Earth Rated Poepzakjes Navulling Box Verteerbaar Geurloos – Hondenpoepzakjes – 0.2 kg Wit 4 rol | 870856100113

Earth Rated Poepzakjes Navulling Box Verteerbaar Geurloos – Hondenpoepzakjes – 0.2 kg Wit 4 rol direct bestellen in onze webshop! Ruim hondendrollen snel op met Earth Rated
Leuk is het niet, poep oprapen. Helaas hoort het er wel bij als je een hond als huisdier hebt. De Earth Rated Composteerbare Poepzakjes maken het oprapen van de hondendrollen in ieder geval iets prettiger. Deze zakjes hebben geen geur, maar zorgen wel dat de stank van de ontlasting wordt gemaskeerd.
In tegenstelling tot de andere Earth Rated-poepzakjes, bevat deze variant composteerbare zakjes. De zakjes hebben een plantaardige groentebasis en voldoen aan de EN 1342-richtlijnen. Check bij je gemeente voor de regels rondom het weggooien van dierenuitwerpselen!
De Earth Rated zakjes zijn lekvrij, van hoge kwaliteit en zijn zeer betaalbaar. Ook aan het milieu is gedacht, de kartonnen binnenrollen en de verpakking zijn gemaakt van gerecycled materiaal. De rollen passen in standaard riemdispensers en uiteraard ook in de los verkrijgbare Earth Rated Houder.
Deze Earth Rated verpakking bevat 4 rollen van 15 zakjes, met in totaal 60 zakjes.
. Alle Earth Rated voor uw Hond uit voorraad leverbaar!
EAN:870856100113

Prijs:  7.20   (klik hier voor meer informatie)