Edgard&Cooper Blik Duck Chicken Puppy – Hondenvoer – Eend Kip Banaan 400 g Graanvrij | 5425039485324

Edgard&Cooper Blik Duck Chicken Puppy – Hondenvoer – Eend Kip Banaan 400 g Graanvrij direct bestellen in onze webshop! Overheerlijke natuurlijke natvoeding
Goed eten is onmisbaar voor een sterk lichaam en een gezonde geest, dit kan je bereiken met een lekkere combinatie van vers vlees, groenten en fruit zoals Fabulous Duck & Chicken van Edgard & Cooper.
Deze voeding is geschikt voor puppy’s van alle rassen.
Kenmerken van de voeding
Deze blikvoeding zit boordevol verse eend en kip en is speciaal samengesteld voor opgroeiende puppy’s. In het vlees zitten hoogwaardige eiwitten voor sterke spieren en een sterk immuunsysteem. Daarnaast ondersteunen glucosamine en chondroïtine de bouw van de gewrichten. De voeding bevat prebiotica voor een gezonde darmflora en de voedingswaarde wordt verder opgekrikt met extra voedzame vleesoverschotten, zoals hart en lever. Verder is de blikvoeding aangevuld met banaan, mango en erwtjes en zorgen lekkere kruiden en botanicals voor een extra boost.
* Véél vers vlees
* Graanvrij
* Glucosamine en chondroïtine
Goed voor de planeet
Edgard & Cooper vindt niet alleen gezonde huisdieren belangrijk, maar ook een gezonde planeet. De natvoeding zit dan ook in een recyclebaar blik en daarnaast gaat 1% van de omzet naar een goed doel.
Fabulous Duck & Chicken bevat 400 g en kan per 6 worden besteld.
. Alle Edgard&Cooper voor uw Hond uit voorraad leverbaar!
EAN:5425039485324

Prijs:  3.29   (klik hier voor meer informatie)