Edgard&Cooper Senior Kip&Witvis – Kattenvoer – 300 g | 5425039488066

Edgard&Cooper Senior Kip&Witvis – Kattenvoer – 300 g direct bestellen in onze webshop! Overheerlijke natuurlijke brokjes
Goed eten is onmisbaar voor een sterk lichaam en een gezonde geest, dit kan je bereiken met een lekkere combinatie van vers vlees, groenten en fruit zoals Magnificent Free-Run Chicken van Edgard & Cooper.
Deze voeding is geschikt voor senior katten van alle rassen.
Kenmerken van de voeding
Omdat katten carnivoren zijn, en senior katten gezond oud moeten worden, bevatten alle voedingen voor senior katten van Edgard & Cooper minstens 60% eiwitrijk vlees of vis. Het eiwitrijke en caloriearme eenden- en kippenvlees is ideaal voor jouw oudere kat die minder beweegt en meer slaapt. Het vlees wordt gecombineerd met een uitgebalanceerde mix van kruiden, bessen en botanicals, zoals in dit geval basilicum, dille en veenbessen. Glucosamine en chondroïtine zijn toegevoegd voor gezonde en soepele gewrichten en uiteraard zit er ook taurine in voor een scherp zicht en een goed hart. Prebiotica, zalm en lijnzaad zorgen ervoor dat de voedingswaarde en spijsvertering een boost krijgen. De brokken zijn graanvrij, waardoor ze ook geschikt zijn voor gecastreerde of gesteriliseerde katten. Een erg smakelijke voeding waar je kat zeker van zal genieten. De brok bevat geen vlees- of vismeel en geen bewerkte of gedroogde ingrediënten.

* Véél vers vlees
* Graanvrij
* MSC-gecertificeerde witvis Goed voor de planeet
Edgard & Cooper vindt niet alleen gezonde huisdieren belangrijk, maar ook een gezonde planeet. De brokken zitten dan ook in een biologisch afbreekbare zak en daarnaast gaat 1% van de omzet naar een goed doel.
Magnificent Free-Run Chicken is verkrijgbaar in 300 g en 1,75 kg.
. Alle Edgard-Cooper voor uw Kat uit voorraad leverbaar!
EAN:5425039488066

Prijs:  4.99   (klik hier voor meer informatie)