Ferplast Vervoersbox Atlas 20 – Hondentransportbox – 37x58x32 cm Zwart | 8010690119793

Ferplast Vervoersbox Atlas 20 – Hondentransportbox – 37x58x32 cm Zwart direct bestellen in onze webshop! Een simpele maar functionele vervoersbox
Een vervoersbox is een noodzakelijk accessoire bij het houden van kleine huisdieren. Waar je een hond mee kunt nemen met een halsband of tuig, is het bij andere dieren verstandig om ze met een reismandje te vervoeren. De Atlas 20 EL is de meest basic vervoersbox van de Ferplast Atlas reeks. Deze box is zeer geschikt voor het vervoeren van kleine honden, katten, konijnen en de grotere knaagdieren zoals fretten, ratten, chinchilla’s en cavia’s.
De voordelen van de Atlas 20 EL
De vervoersbox is makkelijk mee te nemen dankzij de vaste handgreep. Met de Atlas 20 EL kan je je viervoeter makkelijk en veilig meenemen voor korte ritjes. Denk aan bezoekje met de auto of trein naar de dierenarts.
De Atlas 20 bevat een stevig deurtje gemaakt van geplastificeerd staal. Tevens is de box ook zeer stevig dankzij het bevestigingssysteem met zijdelingse veerklemmen. Door de ventilatieroosters heeft de box voldoende ventilatie en kan je huisdier een beetje om zich heen kijken.
Eigenschappen van de vervoersbox
De onderbak van de Atlas 20 EL is zwart, met een lichtbeige bovenkant. Het deurtje is wit van kleur. De vervoersbox heeft een afmeting van 58 x 37 x 32 cm en een maximum capaciteit van 8 kg (!). Dit betekent dat het wel mogelijk is om bijvoorbeeld twee fretten mee te nemen of twee lichte en/of kleine katten, maar let wel goed op het gewicht en neem niet twee grote, volwassen katers mee in één box.
De Atlas 20 EL is met leuke accessoires uit te breiden, zoals een kussentje en een plastic voerbakje om erin te hangen. Deze zijn apart te verkrijgen in de drie verschillende maten van de Atlas vervoersboxenreeks.
. Alle Ferplast voor uw Hond uit voorraad leverbaar!
EAN:8010690119793

Prijs:  20.49   (klik hier voor meer informatie)