Flea Free Ectoline Duo Hond – Anti vlooien en tekenmiddel – 2 pip 2-10kg | 8713112004027

Flea Free Ectoline Duo Hond – Anti vlooien en tekenmiddel – 2 pip 2-10kg direct bestellen in onze webshop! Voorkom en bestrijd vlooien met Flea Free Ectoline Duo
Voorkomen is beter dan genezen, zo ook met vlooien. Deze diertjes zijn vervelend en kunnen erg jeuken, als je niet uitkijkt vormen ze zelfs een hele plaag. Ook bestaande vlooien (en teken) wil je natuurlijk zo snel mogelijk bestrijden. Met Flea Free Ectoline Duo van Emax is jouw hond 3 maanden beschermd tegen de ontwikkeling van vlooieneieren en -larven in de omgeving en worden bestaande vlooien en teken gedood.
Flea Free Ectoline Duo is geschikt voor kleine hondenrassen van 2 tot 10 kg. Ectoline Duo mag gegeven worden aan honden vanaf 2 maanden oud.
Hoe wordt je hond dan beschermd?
Breng het product aan hoog in de nek van de hond, waar hij het er niet af kan likken. Flea Free Ectoline Duo bevat de o.a. de stof pyriproxyfen, dit is een insecten groeiremmer die ervoor zorgt dat vlooien zich niet langer kunnen voortplanten. De vrouwtjesvlo wordt gesteriliseerd en zo wordt de ontwikkeling van vlooieneieren en -larven in de omgeving gestopt. Oftewel: de vlo kan zich niet langer voortplanten en deze zal uitsterven. Je hond is met Ectoline Duo tot 3 maanden beschermd tegen de ontwikkeling van bestaande eitjes. Zo voorkom je een vlooienplaag!
Ectoline Duo bevat ook de stof fipronil, een veelgebruikte stof in de strijd tegen vlooien (en teken). Het pipet breng je dus aan in de nek van je hond, het contactmiddel verspreidt zich vervolgens via de talglaag over het volledige lichaam. Een vlo hoeft de huid of haren maar aan te raken, en deze gaat dood. De vlo hoeft dus niet eerst te bijten.
De pipetten hebben een directe werking en zijn tot 7 weken werkzaam tegen vlooien en tot 4 weken tegen teken. Binnen 24 uur heeft het product zich verspreidt over de huid en 18 uur na het eerste contact zullen de aanwezige vlooien doodgaan. Gebruik Flea Free Ectoline Duo elke 4 weken om zo een optimale bescherming te bieden.
Flea Free Ectoline Duo Small bevat 2 drop-stop pipetten voor 2 maand.
. Alle Flea Free voor uw Hond uit voorraad leverbaar!
EAN:8713112004027

Prijs:  14.00   (klik hier voor meer informatie)