Flea Free Fipralone Spot-On Hond Small – Anti vlooien en tekenmiddel – 3 pip | 8713112003457

Flea Free Fipralone Spot-On Hond Small – Anti vlooien en tekenmiddel – 3 pip direct bestellen in onze webshop! Bestrijd veilig en snel vlooien en teken met Flea Free
Vlooien en teken zijn irritante beestjes, ze jeuken en kriebelen en kunnen ook nog vervelende ziektes met zich mee dragen. Je wilt dus voorkomen dat je hond er last van heeft. Met Flea Free Spot-On van Emax dood je de vlooien die op je hond rondspringen.
Deze variant is geschikt voor kleine hondenrassen van 2 tot 10 kg. Flea Free mag gegeven worden aan honden vanaf 2 maanden oud.
Hoe wordt je hond dan beschermd?
Flea Free bevat de stof fipronil, een veelgebruikte stof in de strijd tegen vlooien (en teken). Het pipet breng je aan tussen de schouderbladen/in de nek (en eventueel nogmaals achter op de rug) van je hond, het contactmiddel verspreidt zich via de talglaag over het volledige lichaam. Een vlo hoeft de huid of haren maar aan te raken, en deze gaat dood. De vlo hoeft dus niet eerst te bijten!
De pipetten hebben een directe werking en zijn tot 8 weken werkzaam tegen vlooien en tot 4 weken tegen teken. Binnen 24 uur heeft het product zich verspreidt over de huid en 18 uur na het eerste contact zullen de aanwezige vlooien doodgaan. Gebruik Flea Free elke 4 weken om zo een optimale bescherming te bieden.
Flea Free Spot-On Small bevat 3 pipetten voor 3 maand.
. Alle Flea Free voor uw Hond uit voorraad leverbaar!
EAN:8713112003457

Prijs:  13.49   (klik hier voor meer informatie)