Furminator Furflex Reversible Mat Breaker – Hondenvachtborstel – 12×4.5×15 cm Groen | 4048422137221

Furminator Furflex Reversible Mat Breaker – Hondenvachtborstel – 12×4.5×15 cm Groen direct bestellen in onze webshop! Reken af met vervelende klitten
Honden verharen nou eenmaal, daar kan je weinig tegen doen. Wel kan je het onderhoud van de vacht makkelijker maken met de Furflex Reversible Mat Breaker van FURminator. Een borstel die onderdeel is van het Furflex-systeem. Geschikt voor alle vachtsoorten en alle hondenrassen.
Let op: om de Reversible Mat Breaker te gebruiken, dien je in het bezit te zijn van de FURminator Furflex Handle, deze is los te koop.
Met de Mat Breaker kan je moeiteloos klitten verwijderen. De borstel is makkelijk te draaien voor zowel links- als rechtshandig gebruik. De tanden van de kam zijn gemaakt van gebogen, roestvrijstaal voor extra veiligheid tijdens het gebruik.
Voor een schone en gezonde vacht
Hondenhaar groeit uit haarzakjes, deze hebben vetklieren en dit vet houdt de huid soepel en de haren glad. Een goede voeding is essentieel voor een gezonde huid en vacht, maar ondanks een goed dieet, is regelmatige vachtverzorging óók nodig om een mooie en glanzende vacht te behouden. De vacht van de hond reguleert de lichaamstemperatuur en beschermt de huid tegen zon en regen.
Op een gegeven moment stoppen de haarzakjes met groeien, ze raken los en er zullen nieuwe haren doorkomen. Als je loszittend haar niet regelmatig verwijdert, kan je een ophoping krijgen van stof, vuil, modder en andere viezigheid. Op den duur resulteert dit in klitten en viltplekken. Door regelmatig te borstelen, kan je deze vachtproblemen voorkomen.
. Alle Furminator voor uw Hond uit voorraad leverbaar!
EAN:4048422137221

Prijs:  11.25   (klik hier voor meer informatie)