Happy Home Schoon & Fris Klontvormend – Kattenbakvulling – 20 l | 8711621935047

Happy Home Schoon & Fris Klontvormend – Kattenbakvulling – 20 l direct bestellen in onze webshop! Schoon en fris klontvormend kattengrit
Happy Home Schoon & Fris Klontvormend is een kattenbakvulling bestaande uit klonterende en super absorberende kleikorrels. Deze natuurlijke kleikorrels kunnen vieze geurtjes doeltreffend vasthouden.
De urine wordt geabsorbeerd en vormt vrijwel onmiddellijk klonten die je gemakkelijk dagelijks uit de bak kunt scheppen. De korrels zijn grof waardoor ze door de kat minder gemakkelijk uit de bak worden gelopen en ook minder snel aan de vacht blijven hangen. Ook langharige katten kunnen dus gebruik maken van Schoon & Fris Klontvormend. Dit kattengrit is stofarm.
Hoe gebruik je Happy Home Schoon & Fris Klontvormend?
Katten houden van een schoon toilet, het is daarom belangrijk dat je de kattenbak regelmatig schoonmaakt om het hygiënisch te houden voor je kat, en voor jezelf. Volg onderstaande stappen op voor het beste resultaat:

* 1 – vul een schone kattenbak met een laag kattenbakvulling van 3 tot 8 centimeter
* 2 – verwijder dagelijks de uitwerpselen uit de bak
* 3 – vul de bak dagelijks weer bij tot een laag van ongeveer 5 centimeter en schud de bak licht op
* 4 – verschoon de bak en vervang de korrels minstens elke twee weken voor optimale hygiëne Happy Home Schoon & Fris Klontvormend bevat 20 l.
. Alle Happy Home voor uw Kat uit voorraad leverbaar!
EAN:8711621935047

Prijs:  9.75   (klik hier voor meer informatie)