Iams Naturally Cat Wet Land & Sea – Kattenvoer – Vlees Vis 12×85 g | 8710255135311

Iams Naturally Cat Wet Land & Sea – Kattenvoer – Vlees Vis 12×85 g direct bestellen in onze webshop! Smakelijke natvoeding voor katten
De Naturally cat wet land & sea multipack van IAMS is een smakelijke verzameling van zakjesnatvoeding voor volwassen katten. Deze natvoeding bevat uitgebalanceerde voedingstoffen die licht verteerbaar zijn. Een variatie van Zalm uit de Atlantische Oceaan, Nieuw-Zeelandse Lam, Wild gevangen Tonijn en Oceaan Kabeljauw, verwerkt in saus. In deze smakelijke natvoeding zit voldoende vitamine E die het natuurlijke afweersysteem ondersteunt. De Omega-3 en 6-vetzuren dragen bij aan een gezonde huid en vacht. De rijke hoeveelheid vezels ondersteunen een gezonde spijsvertering en het dierlijke eiwit zorgt voor sterke en soepele spieren. Met deze natvoeding heb je iets lekkers maar bovenal ook gezonds in huis!
Waarom IAMS?
IAMS heeft maar één missie: je huisdier – en daarmee jezelf – gelukkig maken. Een juiste voeding is daarvoor alles bepalend. Sinds 1946 ontwikkelt IAMS dierenvoeding met hoogwaardige dierlijke eiwitten die essentieel zijn voor het welzijn van je huisdier. Kwaliteit staat centraal bij alles dat ze doen. Er worden ongelooflijk hoge eisen aan de kwaliteit en veiligheid van de ingrediënten gesteld. Er worden zo'n 120 tests uitgevoerd om de kwaliteit van elke zak IAMS voeding te waarborgen. Een gelukkig en actief leven vol gezonde vitaliteit voor uw huisdier, dat is de filosofie.
Naturally cat wet land & sea multipack van IAMS is verkrijgbaar in 12x85g
. Alle Iams voor uw Kat uit voorraad leverbaar!
EAN:8710255135311

Prijs:  10.99   (klik hier voor meer informatie)