Kong Stretchezz Legz Elephant – Hondenspeelgoed – Grijs Small | 035585475370

Kong Stretchezz Legz Elephant – Hondenspeelgoed – Grijs Small direct bestellen in onze webshop! Trekspelletjes met de Stretchezz Legz Elephant van Kong
Veel knuffels gaan kapot als een hond er te veel aan trekt. Daar hoef je bij de Stretchezz Legz Elephant van Kong niet bang voor te zijn. Deze pluche olifant is speciaal ontwikkeld om mee te trekken en te spelen.
Grote en flexibele poten voor extra speelplezier
De Stretchezz Legz Elephant bevat overdreven grote poten onder het hoofdje. Je hond kan de knuffel hier beetpakken om er vervolgens wild mee te schudden, de poten bevatten een soort elastiek waardoor deze kunnen worden uitgerekt. Natuurlijk is de Elephant ook uitermate geschikt om samen mee te spelen. Een trekspel met deze pluche zorgt voor extra quality time tussen jou en je viervoeter. Dankzij de lage pieptoon en de krinkelgeluiden van het speeltje blijft je hond extra lang betrokken bij deze olifant.
Let op: geen enkel speeltje is onverwoestbaar. Pets Place geeft dan ook geen sloopgarantie op speelgoed. Laat speelgoed nooit zonder toezicht liggen.
. Alle Kong voor uw Hond uit voorraad leverbaar!
EAN:035585475370

Prijs:  10.55   (klik hier voor meer informatie)