Nature Kweekfolie Kleine Groenten – Groeifolie Gronddoek – 0.95×5 m Zwart Anti-Uv | 8711338302743

Nature Kweekfolie Kleine Groenten – Groeifolie Gronddoek – 0.95×5 m Zwart Anti-Uv direct bestellen in onze webshop! Jouw eigen groenten kweken
Deze Kweekfolie Kleine Groenten met perforatiegaten van Nature is speciaal ontwikkeld voor kleine groenten. Deze folie bespaart jou enorm veel tijd als je jouw eigen groente wilt kweken! De gaten zitten er namelijk al in. Dit is de ideale kweekfolie waarmee je alle soorten gewassen direct op de juiste afstand van elkaar kunt planten. Naast dat het je tijd bespaart, zal ook de grond minder snel uitdrogen en hou jij onkruid en ongedierte op afstand! Deze folie wordt aanbevolen voor het kweken van de volgende soorten: spinazie, raap, ui, look, pastinaak, koolrabi, prei, biet, bleekselderij, sjalot, schorseneer, tuinboon, venkel, etc.
De Folie in een notendop:
* met voorgesneden gaten
* bespaart tijd
* laat de grond minder snel uitdrogen
* beschermt tegen ongedierte en onkruid
* afmeting: 0,95 x 5 m
* 175 gaten in de lengte met een doorsnede van 4,5 cm
De folie is 0,95 x 5 m groot en heeft een dikte van 0,02 mm.
Over Nature
Nature is het nieuwe tuinlabel lifestyle merk binnen Outside Living Industries. Dit merk biedt een ruim assortiment aan van producten van hoge kwaliteit, die het milieu respecteren en vooroplopen op het gebied van innovatie. De producten zijn praktisch en daarom ook onmisbaar voor elke tuinliefhebber!
. Alle Nature voor uw Plant & Zorg uit voorraad leverbaar!
EAN:8711338302743

Prijs:  3.99   (klik hier voor meer informatie)