Nutro Adult Limited Ingredients Zalm – Hondenvoer – 1.4 kg | 4008429117640

Nutro Adult Limited Ingredients Zalm – Hondenvoer – 1.4 kg direct bestellen in onze webshop! Graanvrije voeding voor gevoelige honden
Hoewel granen een goede toevoeging kunnen zijn aan de voeding van je hond, hebben sommige dieren (maar ook mensen) last van een overgevoeligheid of intolerantie. Deze gevoeligheden kunnen zelfs zo ver gaan, dat een dier last kan krijgen van voedingsstoffen zoals varken, rund, kip, tarwe, soja of ei. Een graanvrije voeding biedt hiervoor de uitkomst, zoals Limited Ingredients met Zalm van Nutro. Een optimaal verteerbare voeding met pure ingrediënten die rijk is aan voedingsstoffen en zal zorgen voor energie en vitaliteit.
Het Nutro Limited Ingredients-dieet bevat een beperkt aantal ingrediënten en minder bronnen van dierlijke eiwitten en andere bestanddelen die gevoeligheden kunnen veroorzaken. De voeding is hypoallergeen, graanvrij, bevat maximaal 10 ingrediënten en slechts 1 dierlijke eiwitbron. Deze voeding bevat zalm en is geschikt voor extra gevoelige honden.
Geen overbodige ingrediënten
Dit graanvrije product van Nutro bevat zalm, waarbij het instinctieve verlangen naar dierlijke eiwitten wordt gewaarborgd. Je vindt in deze voeding geen graansoorten zoals maïs of tarwe of bestanddelen zoals sojaproteïne of zuivelproducten, die bij sommige dieren ook de boosdoener kunnen zijn van overgevoeligheden.
Om de kans op intoleranties zo klein mogelijk te houden, bevat dit hondenvoer ook geen geur-, kleur- en smaakstoffen of kunstmatige conserveringsmiddelen.
Waarom Nutro?
Bij Nutro vindt men het belangrijk om het dier te voorzien van voer dat veel gezondheidsvoordelen met zich meebrengt, zoals we dat ook voor de mens zouden doen. Elk recept is zorgvuldig samengesteld om de gezondheid en vitaliteit van je dier optimaal te ondersteunen. Voor een uitgebalanceerde voeding kies je voor Nutro Grain Free, voor extra gevoelige honden kan je kiezen voor Nutro Limited Ingredients.

* Hoogwaardige eiwitten als #1 ingrediënt
* Elk ingrediënt heeft een specifiek doel en is gemakkelijk herkenbaar
* Licht verteerbare voeding
* Afkomstig van betrouwbare leveranciers en bereid onder strenge kwaliteits- en veiligheidscontroles
* Bereid met liefde en boordevol smaak Limited Ingredients met Zalm is verkrijgbaar in 1,4 kg en 9,5 kg.
. Alle Nutro voor uw Hond uit voorraad leverbaar!
EAN:4008429117640

Prijs:  11.99   (klik hier voor meer informatie)