Opti Life Puppy Maxi – Hondenvoer – 12.5 kg | 5410340311516

Opti Life Puppy Maxi – Hondenvoer – 12.5 kg direct bestellen in onze webshop! Gezonde voeding voor elke hond
Voor puppy’s is het belangrijk dat ze de juiste voeding binnenkrijgen waardoor ze goed en gezond kunnen groeien. Hierbij is het ook van belang om rekening te houden met het ras, zo hebben puppy’s van grote rassen brokjes nodig die zorgen voor soepele en gezonde gewrichten. Zoals Puppy Maxi brokjes van Opti Life. Opti Life werkt met natuurlijke en eenvoudige ingrediënten. Zo krijgt je hond de juiste voedingsstoffen binnen.
Hypoallergene formule
81% van de aanwezige eiwitten in deze voeding zijn afkomstig van één dierlijke eiwitbron, namelijk kip. Dierlijke eiwitten zijn makkelijker te verteren dan plantaardige en vormen de basis van een gezond dieet, een mooie lichaamsbouw en optimale groei. Opti Life is daarnaast ook glutenvrij. In deze voeding wordt enkel rijst gebruikt en geen andere granen. Rijst is een hoogwaardig en vlot verteerbaar ingrediënt dat het risico op voedselintolerantie sterk verlaagt.Bovendien worden er geen artificiële geur-, kleur- of smaakstoffen toegevoegd.
Alle nodige bouwstoffen voor een gezonde en evenwichtige groei
Deze formule bevat een evenwichtige hoeveelheid mineralen en essentiële aminozuren zodat jouw pup volgens de ideale groeicurve opgroeit. FOS en MOS zorgen voor een gezonde darmflora. De brokjes bevatten krill als natuurlijke bron van Omega 3-vetzuren, en ook EPA en DHA, de bouwstenen bij de ontwikkeling van de hersenen.
Ontwikkeling van soepele en gezonde gewrichten
Al op jonge leeftijd is het nodig om te zorgen voor soepele en gezonde gewrichten. Kip als basisingrediënt is een natuurlijke bron van chondroïtine en verder wordt de samenstelling verrijkt met glucosamine. Beide voedingsstoffen ondersteunen de ontwikkeling van de gewrichten tijdens de groeifase.
Opti Life Puppy Maxi is verkrijgbaar in 1 kg en 12,5 kg.
. Alle Opti Life voor uw Hond uit voorraad leverbaar!
EAN:5410340311516

Prijs:  49.45   (klik hier voor meer informatie)