Pawise Koelmat Blauw – Hondenverkoeling – 50×40 cm | 8886467522024

Pawise Koelmat Blauw – Hondenverkoeling – 50×40 cm direct bestellen in onze webshop! Een verkoelende koelmat voor je viervoeter
De hete zomers kunnen niet alleen voor ons als mensen heel warm zijn, ook je hond kan in deze temperaturen wel wat verkoeling gebruiken. De Pawise Koelmat helpt je hond om af te koelen.
Hoe werkt de koelmat?
In tegenstelling tot mensen, kunnen honden niet zweten. Ze kunnen enkel afkoelen door middel van te hijgen of via hun poten. Als je hond op een koelmat gaat liggen, kan hij toch z’n overtollige hitte ergens kwijt.
Je kan de koelmat gemakkelijk meenemen en overal neerleggen, zoals in de tuin, in de bench of neem de mat mee naar het strand! Ook op tapijt is een optie, er is geen water nodig en de mat hoeft niet in de koelkast of vriezer. De mat werkt dankzij een speciale gel dat kou afgeeft als er genoeg (lichaams)druk op de mat komt. Het koelingseffect wordt minder naarmate je hond er lang op ligt. Leg de mat dan even in de schaduw of een andere koude plek en binnen no-time is deze weer lekker koud. Je kan de mat schoonmaken met een vochtige doek.
De Pawise Cooling Mat heeft een afmeting van 50 x 40 cm.
. Alle Pawise voor uw Hond uit voorraad leverbaar!
EAN:8886467522024

Prijs:  9.99   (klik hier voor meer informatie)