Prins Protection Croque Mini Junior Performance – Hondenvoer – 2 kg | 8713595204266

Prins Protection Croque Mini Junior Performance – Hondenvoer – 2 kg direct bestellen in onze webshop! Krokante brokken voor jonge honden van Prins ProCare Protection Croque Mini
Een gezonde groei van lichaam en geest, begint bij het kiezen van de juiste voeding. Prins ProCare Protection Croque Mini Junior Performance is een 100% natuurlijke, krokante brokvoeding voor pups en jonge honden van 4 weken tot 12 maanden oud van kleine rassen.
Kenmerken van Junior Performance
Junior Performance is een ideale voeding voor de opgroeiende hond. De focus van deze brok ligt op een gezonde groei, gezonde hartfunctie en een optimale ontwikkeling van de botten en gewrichten. De voeding bevat zorgvuldig geselecteerde ingrediënten zoals zalmolie, inuline, yucca, probiotica, kruidenextracten en Schüssler celzouten voor de juiste ondersteuning van jouw pup. Deze Schüssler celzouten zijn geen echte zouten, maar lichaamseigen stoffen (mineralen) die ervoor zorgen dat lichaamscellen van bouwstoffen worden voorzien en goed kunnen functioneren. Ingrediënten als bietenpulp, inuline en yucca zorgen voor een goede ontlasting en dragen bij aan de vermindering van de geur van de ontlasting.
Waarom Prins ProCare Protection Croque Mini?

* Voor honden van kleine rassen
* Unieke ingrediënten zoals pre- en probiotica
* De eerste voeding met Schüssler celzouten en kruiden voor unieke, preventieve ondersteuning
* 100% natuurlijk zonder kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen
* Krokante brokvorm bevordert het kauwen
* Hoge verteerbaarheid
* Ideaal voor honden die actief zijn in de sport Krokante brok
Junior Performance is een krokante brok, door de krokantheid zijn deze brokken beter geschikt voor schrokkende honden. De opname en het kauwen wordt namelijk bevorderd door het formaat en de vorm van de brokken. Kauwen op een brok is belangrijk, zo wordt het oppervlak vergroot en de voeding geweekt met speeksel.
Prins ProCare Protection Croque Mini Junior Performance bevat 2 kg.
. Alle Prins voor uw Hond uit voorraad leverbaar!
EAN:8713595204266

Prijs:  17.25   (klik hier voor meer informatie)