Rogz Alleycat Tuigje Met Looplijn Paars – Kattenharnas – 11.9×21.5 cm | 659510026262

Rogz Alleycat Tuigje Met Looplijn Paars – Kattenharnas – 11.9×21.5 cm direct bestellen in onze webshop! Een praktische looplijn en tuig voor je kat
Wanneer je jouw binnenkat eens wil laten genieten van de buitenlucht, is het verstandig om een tuigje en looplijn aan te schaffen. Met het AlleyCat Tuigje Met Looplijn Paars van Rogz kan je op een veilige manier met je kat een ommetje maken.
De tuigen en looplijnen zijn gemaakt van 100% nylon voor een comfortabele pasvorm. Doordat het tuig verstelbaar is, kan je hem zodanig aanpassen zodat het perfect past om het lichaam van je kat. Het tuig en de riem zijn tevens voorzien van reflecterende tape voor extra zichtbaarheid in het donker, voor wanneer je in de avond wilt gaan wandelen.
Wandelen met je kat?
Met dit tuig kan je met je kat gaan wandelen. Houd er wel rekening mee dat een kat uitlaten anders gaat dan met een hond wandelen. Je kan de kat niet ‘meetrekken’ zoals bij een hond, de kat bepaalt waar hij wil lopen. Doe het tuigje eerst een paar keer in huis aan zodat je kat kan wennen aan het gevoel. Oefen eenmaal buiten op een rustige plek, een kat kan snel schrikken van bijvoorbeeld een voorbij rijdende auto. Het tuigje zit goed wanneer je twee vingers tussen het lichaam en de halsband en één vinger tussen het lichaam en de borstband kunt doen.
De Rogz AlleyCat Tuigje Met Looplijn Paars heeft een looplijn van 1,8 m en een tuigje dat verkrijgbaar is in 2 maten, uitgaande van de borstomvang:

* ‘11,5 x 18,9 cm’ – verstelbaar van 19,8 tot 30 cm (geschikt voor de meeste kittens)
* ‘11,9 x 21,5 cm’ – verstelbaar van 24 tot 40 cm (geschikt voor de meeste volwassen katten). Alle Rogz voor uw Kat uit voorraad leverbaar!
EAN:659510026262

Prijs:  17.10   (klik hier voor meer informatie)