Rogz Fanbelt Lijn Multi-Purpose – Hondenriem – 180 cm Blauw | 649510003547

Rogz Fanbelt Lijn Multi-Purpose – Hondenriem – 180 cm Blauw direct bestellen in onze webshop! Praktische hondenriem voor in het donker
De Fanbelt Multi-Purpose lijn van Rogz is een kunststof, blauwe riem voor je grotere hond. Vanwege het formaat is deze bijzonder geschikt voor grotere rassen zoals de dalmatiër, dobermann, boxer en spaniëls.
De speciaal ontworpen gegoten ringen (zonder lasnaden) zijn gemaakt van gegalvaniseerd chroom wat de ringen roest- en aanslagvrij maakt. Dankzij de twee musketonhaken kan je de lijn op meerdere manieren gebruiken. Maak hem langer of korter door een van de musketonhaken aan de ringen vast te maken, of gebruik bijvoorbeeld een hondentuig met twee aanhaakpunten. De lijn is gemaakt van duurzaam, dubbel gestikt nylon met een reflecterend stiksel wat zorgt voor extra zichtbaarheid en dus meer veiligheid in het donker. Een moderne en stoere riem voor je viervoeter! De lijn in een notendop:

* Reflecterend stiksel voor zichtbaarheid in het donker
* Die cast ring – speciaal ontworpen gegoten ringen zonder lasnaden De Rogz Fanbelt Lijn Multi-Purpose Blauw is 2 cm breed en kan worden versteld naar een lengte van 1,0, 1,3 of 1,6 m.
. Alle Rogz voor uw Hond uit voorraad leverbaar!
EAN:649510003547

Prijs:  30.95   (klik hier voor meer informatie)