Smolke Cat Adult Grain Free Formula Kip&Lam&Vis – Kattenvoer – 4 kg Graanvrij | 8710429018280

Smolke Cat Adult Grain Free Formula Kip&Lam&Vis – Kattenvoer – 4 kg Graanvrij direct bestellen in onze webshop! Complete all-in-one cat food
Een complete graanvrije voeding voor met natuurlijke ingrediënten wat elke dag weer zorgt voor een blije en tevreden kat, dat is Adult Grain Free Formula kattenvoeding van Smølke. Deze brokjes bevatten alles wat je kat nodig heeft om iedere dag in balans te zijn. Het voer is geschikt voor volwassen katten vanaf 1 jaar oud.
Natuurlijke ingrediënten met uniek eiwitprofiel
Adult Grain Free Formula is hét smaakvolle alternatief voor de actieve kat of voor katten die niet van granen houden. Extra dierlijk eiwit en vet levert extra energie. De granen zijn vervangen door aardappel en groene erwten. Ook is de aroniabes toegevoegd, wat een hoog gehalte aan natuurlijke antioxidanten bevat. Daarnaast zal het voer helpen om veelvoorkomende problemen zoals gebitsproblemen, haarballen en urinewegproblemen te voorkomen.
Adult Grain Free Formula is ontwikkeld op basis van hoogwaardige ingrediënten, dit zorgt voor een optimale verteerbaarheid en opname van de voedingsstoffen. Het voer is bereid met Nederlandse kip, MSC vis en Britse lam. Deze unieke combinatie van lokale en duurzame ingrediënten zorgt voor een compleet aanbod aan bouwstoffen, afgestemd op de specifieke behoefte van jouw lieve kat. Ook bevat het voer geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen of chemische antioxidanten.
Adult Grain Free Formula is verkrijgbaar in 2 kg en 4 kg.
. Alle Smolke voor uw Kat uit voorraad leverbaar!
EAN:8710429018280

Prijs:  27.99   (klik hier voor meer informatie)