Smolke Cat Adult Kip&Lam&Vis – Kattenvoer – 10 kg | 8710429018259

Smolke Cat Adult Kip&Lam&Vis – Kattenvoer – 10 kg direct bestellen in onze webshop! Complete all-in-one cat food
Een complete kattenvoeding met natuurlijke ingrediënten wat elke dag weer zorgt voor een blije en tevreden kat, dat is Adult Chicken and Rice kattenvoeding van Smølke. Deze brokjes bevatten alles wat je kat nodig heeft om iedere dag in balans te zijn. Het voer is geschikt voor volwassen katten vanaf 1 jaar tot 8 jaar oud.
Natuurlijke ingrediënten met uniek eiwitprofiel
Met Adult Chicken and Rice zit je kat lekker in haar vel en heeft ze een gezond gewicht dankzij de juiste hoeveelheden voedingsstoffen en energie. Om te voorkomen dat je kat last krijgt van haarballen is er een speciale vezelmix toegevoegd. Daarnaast zal het voer helpen om veelvoorkomende problemen zoals gebitsproblemen, huid- en vachtproblemen en urinewegproblemen te voorkomen.
Adult Chicken and Rice bevat geen tarwegluten en is zeer goed verteerbaar. Het voer is bereid met Nederlandse kip, MSC vis en Britse lam. Deze unieke combinatie van lokale en duurzame ingrediënten zorgt voor een compleet aanbod aan bouwstoffen, afgestemd op de specifieke behoefte van jouw lieve kat. Ook bevat het voer geen kunstmatige geur-, kleur- en smaakstoffen of chemische antioxidanten.
Adult Chicken and Rice is verkrijgbaar in 2 kg, 4 kg en 10 kg.
. Alle Smolke voor uw Kat uit voorraad leverbaar!
EAN:8710429018259

Prijs:  49.99   (klik hier voor meer informatie)