Supreme Vetcareplus Urinary Tract Health Formula – Supplement – 1 kg | 5015622206902

Supreme Vetcareplus Urinary Tract Health Formula – Supplement – 1 kg direct bestellen in onze webshop! Hoogwaardige voeding voor konijnen met urinewegproblemen
Door een uniek calciummetabolisme zijn sommige konijnen gevoeliger voor blaasproblemen dan anderen. VetcarePlus Urinary Tract Health Formula van Supreme is een hoogwaardige voeding voor konijnen vanaf 20 weken oud die last hebben van urinewegproblemen.
Let op: overleg met je dierenarts voordat je VetcarePlus Urinary Tract Health Formula aan je dier gaat voeren.
Uniek calciummetabolisme
Bij honden en katten wordt de calciumopname geregeld vanuit de darmen en aangepast aan de behoeften van het lichaam. Hierbij wordt overtollig calcium uitgescheiden met de ontlasting. Bij konijnen lijkt de calciumabsorptie echter minder goed gereguleerd te zijn en lijkt deze inderdaad evenredig te zijn met de calciumspiegels in de voeding, ongeacht de vereisten. Hierbij wordt overtollig calcium als resultaat via de urinewegen uitgescheiden. Dit kan resulteren in urine met een hoog calciumgehalte. Slib in de blaas kan leiden tot ongemak.
VetcarePlus Urinary Tract Health Formula biedt een complete en uitgebalanceerde dagelijkse voeding voor konijnen die hier last van hebben. Het voer is geschikt om langdurig te geven aan konijnen die vatbaar zijn voor urinewegaandoeningen. In de voeding zitten veenbessen en blauwe bosbessen (voor natuurlijke antioxidanten), echinacea (om het immuunsysteem te verbeteren en infecties te bestrijden) en paardenbloem (om de normale nierfunctie te stimuleren).
Enkele belangrijk kenmerken op een rijtje:

* Laag calciumgehalte (0,5%)
* Bevordert het drinken
* Echinacea helpt het immuunsysteem te verbeteren en infecties te bestrijden
* Bevordert tandslijtage
* Met extra lijnzaad voor een gezonde huid en vacht
* Met extra vitamine C (500 mg/kg) VetcarePlus Urinary Tract Health Formula bevat 1 kg.
. Alle Supreme voor uw Knaagdier uit voorraad leverbaar!
EAN:5015622206902

Prijs:  10.49   (klik hier voor meer informatie)