Trixie Dog Activity Flip Board Strategiespel – Hondenspeelgoed – Ø23 cm Donkerblauw Wit Lichtblauw 1 stuk | 4011905320267

Trixie Dog Activity Flip Board Strategiespel – Hondenspeelgoed – Ø23 cm Donkerblauw Wit Lichtblauw 1 stuk direct bestellen in onze webshop! Laat je hond werken voor z’n voeding
Spelen is voor de hond belangrijk voor zowel de geestelijke als lichamelijke gesteldheid. Voerpuzzels kunnen hierbij helpen, je hond krijgt z’n eten of traktaties niet gewoon in een voerbakje maar moet er moeite voor doen. Het Dog Activity Flip Board van Trixie is zo’n voerpuzzel.
Door het formaat van de openingen is dit spel uitermate geschikt voor kleine honden.
Uitdaging voor lichaam en geest
Het spel bestaat uit een bord met 2 kegels en kommetjes met klap- en schuifdeksels. Door verschillende openingstechnieken kan je hond bij zijn beloning komen, zoals de dagelijkse brokjes of heerlijke snoepjes. Al met al wordt je hond uitgedaagd, eet hij langzamer en eet hij minder, wat allemaal bijdraagt aan een gezonde spijsvertering en een goed gewicht.
Dankzij de rubberen ring blijft het spel goed op zijn plek staan. De voerpuzzel is gemaakt van kunststof waardoor je deze eenvoudig kunt schoonmaken. Het spel wordt geleverd met handleiding zodat je je hond het spel juist kunt aanleren. De voerpuzzel is vaatwasserbestendig.
De Dog Activity strategiespellen zijn verkrijgbaar in verschillende niveaus. Deze variant is niveau 2, geschikt honden die niveau 1 begrijpen en klaar zijn voor de volgende stap.
Het Dog Activity Flip Board is wit met blauw van kleur en is ø 23 cm groot.
. Alle Trixie voor uw Hond uit voorraad leverbaar!
EAN:4011905320267

Prijs:  9.99   (klik hier voor meer informatie)