Trixie Dog Activity Mini Solitaire Strategiespel – Hondenspeelgoed – Ø20 cm Donkerblauw Wit Oranje 1 stuk | 4011905320236

Trixie Dog Activity Mini Solitaire Strategiespel – Hondenspeelgoed – Ø20 cm Donkerblauw Wit Oranje 1 stuk direct bestellen in onze webshop! Laat je hond werken voor z’n voeding
Spelen is voor de hond belangrijk voor zowel de geestelijke als lichamelijke gesteldheid. Voerpuzzels kunnen hierbij helpen, je hond krijgt z’n eten of traktaties niet gewoon in een voerbakje maar moet er moeite voor doen. Dog Activity Mini Solitaire van Trixie is zo’n voerpuzzel.
Dankzij het formaat is Mini Solitaire zeer geschikt voor kleine honden. Voor (middel)grote honden is er de normale Solitaire van Trixie.
Uitdaging voor lichaam en geest
Het spel bestaat uit een bord met 7 kegels. Door de kegels op te tillen kan je hond bij zijn beloning komen, zoals de dagelijkse brokjes of heerlijke snoepjes. Al met al wordt je hond uitgedaagd, eet hij langzamer en eet hij minder, wat allemaal bijdraagt aan een gezonde spijsvertering en een goed gewicht.
Dankzij de rubberen ring blijft het spel goed op zijn plek staan. De voerpuzzel is gemaakt van kunststof waardoor je deze eenvoudig kunt schoonmaken. Het spel wordt geleverd met handleiding zodat je je hond het spel juist kunt aanleren. De voerpuzzel is vaatwasserbestendig.
De Dog Activity strategiespellen zijn verkrijgbaar in verschillende niveaus. Deze variant is niveau 1, geschikt voor honden die nog nooit eerder een voerspel gebruikt hebben.
Dog Activity Mini Solitaire is wit met blauw van kleur en is ø 20 cm groot.
. Alle Trixie voor uw Hond uit voorraad leverbaar!
EAN:4011905320236

Prijs:  9.99   (klik hier voor meer informatie)