Yarrah Bio Mini Bites Snacks – Hondensnacks – Rund 100 g | 8714265975127

Yarrah Bio Mini Bites Snacks – Hondensnacks – Rund 100 g direct bestellen in onze webshop! Overheerlijke graanvrije hondensnack
Wil je jouw hond een lekker vleesrijk, graanvrij tussendoortje voorschotelen? Kies dan voor de Biologische Mini Snack van Yarrah. Een lekkere en handzame traktatie om mee te trainen of om je hond mee te verwennen. De snacks bevatten biologisch vlees (97%) en enkel zuivere ingrediënten, dus geen chemische geur-, kleur- en smaakstoffen, pesticiden en GMO. Het zakje is hersluitbaar.
Tip: de Biologische Mini Snacks zijn ook heerlijk te combineren of af te wisselen met Adult Hondenvoer met Kip, Paté met Varkensvlees 400 g en Chunks met Kip en Rund 150 g van Yarrah.
Waarom Yarrah?
Sinds 1992 produceert Yarrah biologisch honden- en kattenvoer met als doel een positieve verandering teweeg te brengen. De kwaliteit van de producten staat centraal en leveranciers worden dan ook regelmatig persoonlijk bezocht om dit te kunnen waarborgen en de biologische producten te verbeteren. Je vindt in Yarrah voer en snacks geen verborgen ingrediënten of onnodige toevoegingen, enkel zuiver biologisch voer voor jouw huisdier.
De Biologische Mini Snack bevat 100 g.
. Alle Yarrah voor uw Hond uit voorraad leverbaar!
EAN:8714265975127

Prijs:  5.99   (klik hier voor meer informatie)