8in1 Delights Kauwknook Triple Flavour Kip&Varken&Rund – Hondensnacks – Xs | 4048422144472

8in1 Delights Kauwknook Triple Flavour Kip&Varken&Rund – Hondensnacks – Xs direct bestellen in onze webshop! 8in1 Delights Kauwknook Triple Flavour
Trakteer je trouwe viervoeter op deze onweerstaanbare 8in1 Triple Flavour Bones. Honden zijn gek op deze heerlijke kauwbotten. Triple Flavour Bones zijn zorgvuldig samengesteld met een unieke combinatie van varkenshuid en runderhuid, omwikkeld met kipfilet, om je hond evenveel kauw- als snackplezier te bieden.
De Triple Flavour Bones zijn rijk aan eiwitten, wat belangrijk is voor de spieren en het energieniveau van je hond. Ook zijn ze niet gemaakt met natuurlijke ingrediënten en bevatten geen toegevoegde suiker, smaakversterkers, ggo's of kunstmatige conserveringsmiddelen.
Geef je hond eens een kauwsnack met vlees!
De Triple Flavour Bones zijn een heerlijke en gezonde snack voor je hond. Ze zijn een geweldige manier om je hond te belonen, te vermaken en helpen om zijn gebit gezond te houden. De Triple Flavour Bones zijn stevig en gaan lang mee, waardoor je hond er lekker lang mee kan spelen en kauwen. Dit helpt om tandplak en tandsteen te verminderen en het gebit en tandvlees van je hond gezond te houden.
Let op: iedere hond heeft zijn of haar eigen kauwgedrag. Houd daarom altijd jouw hond in de gaten bij het geven van (kauw)snacks.
. Alle 8in1 voor uw Hond uit voorraad leverbaar!
EAN:4048422144472

Prijs:  6.29   (klik hier voor meer informatie)