8in1 Delights Skewers Triple Flavour – Hondensnacks – Kip Varken Rund 113 g 6 stuks | 4048422144632

8in1 Delights Skewers Triple Flavour – Hondensnacks – Kip Varken Rund 113 g 6 stuks direct bestellen in onze webshop! Heerlijke spiesjes met vlees voor jouw hond
Je hond is gek op heerlijke snacks, en met de 8in1 Delights Skewers Triple Flavour kan je hond genieten van drie van zijn favoriete smaken: kipfilet, eendenborst en kippenlever. De spiesjes zijn gemaakt van een unieke combinatie van varkenshuid en runderhuid, waardoor ze stevig zijn en langdurig te kauwen. Dit is goed voor de tandhygiëne van je hond, want het helpt tandplak en tandsteen te verwijderen.
Rijk aan eiwitten en vetarm
De spiesjes zijn rijk aan eiwitten. Ze zijn ook vetarm, wat ze een gezonde snack maakt voor honden van alle leeftijden. De spiesjes zijn gemaakt met natuurlijke ingrediënten en bevatten geen toegevoegde suikers, smaakversterkers of conserveringsmiddelen. Zo kun je je hond verantwoorde snacks geven.
Eigenschappen:
* Bevat zes stuks
* Lekker als tussendoortje voor jouw hond
* Rijk aan eiwitten
* Vetarm
De 8in1 Delights Skewers Triple Flavour zijn de perfecte snack voor jouw hond als tussendoortje of als beloning voor goed gedrag.
Let op: iedere hond heeft zijn of haar eigen kauwgedrag. Houd daarom altijd jouw hond in de gaten bij het geven van (kauw)snacks.
. Alle 8in1 voor uw Hond uit voorraad leverbaar!
EAN:4048422144632

Prijs:  6.29   (klik hier voor meer informatie)