Adori Bench 2-Deurs Zwart – Hondenbench – 62x44x50 cm | 8711621930653

Adori Bench 2-Deurs Zwart – Hondenbench – 62x44x50 cm direct bestellen in onze webshop! Een veilige en comfortabele bench
Een bench is een handig hulpmiddel voor het opvoeden van je hond. Wanneer je de bench op de juiste manier inzet, kan je een fijne en veilige rustplek voor je hond creëren. Het doel is om je hond de bench zodanig aan te leren dat de deurtjes gewoon open blijven staan en je hond het fijn vindt om in de bench te liggen.

Je kan voor extra privacy en rust de Adori Bench Hoes aanschaffen. Gebruik bij een pup de Adori Bench Divider om de pup rustig aan het formaat van de bench te laten wennen.

Materiaal van de Adori Bench
De Adori Bench 2-Deurs Zwart is een praktische en comfortabele hondenbench. De bench is gemakkelijk in te klappen en weer op te zetten, zodat je deze makkelijk kunt meenemen en verplaatsen. De bodem van de bench is een losse kunststof lade die je makkelijk uit de bench kunt halen om schoon te maken. Verder heeft de hondenbench afgeronde hoeken zodat je hond zich er niet aan verwondt. De poedercoated toplaag voorkomt roestvorming en het kunststofhandvat maakt het verplaatsen van de bench gemakkelijk. De Bench 2-Deurs is beschikbaar in vijf verschillende maten:
* 47 x 30 x 37 cm*
* 62 x 44 x 50 cm
* 76 x 48 x 54 cm
* 92 x 57 x 64 cm
* 107 x 71 x 77 cm
*Let op: de kleinste variant (47 x 30 x 37 cm) wordt maar met één deurtje geleverd! De vier andere maten bevatten twee deurtjes.
Waarom een bench aanschaffen?
Je kan een bench voor meerdere doeleinden inzetten. Voor pups is een bench ideaal voor zindelijkheidstraining of om uw pup tijdelijk in te stoppen wanneer je even niet op hem kan letten. Voor volwassen honden is de bench praktisch als tijdelijke maatregel. Bijvoorbeeld wanneer je hond overprikkeld raakt, dan is de bench de ideale rustplek. Dit geldt ook voor wanneer je hond rust moet nemen na een operatie.
Een open bench is een prima plek voor je hond om te slapen of rusten, in plaats van een hondenmand bijvoorbeeld. Zorg er dan ook voor dat de hond niet wordt gestoord als hij erin ligt, het is echt zijn veilige plekje.
Neem de tijd om de bench goed aan te leren zodat je hond de bench als een fijne plek gaat zien. Gebruik de bench nooit als straf, dit geeft de hondenbench een negatieve lading. Let bij pups en kleine honden altijd goed op, wanneer zij het hoofdje door de tralies steken is er een kans dat ze vast komen te zitten. Hetzelfde geldt voor een halsband of harnas, verwijder deze om te voorkomen dat je hond bekneld raakt.
. Alle Adori voor uw Hond uit voorraad leverbaar!
EAN:8711621930653

Prijs:  43.00   (klik hier voor meer informatie)