Adori Dresseerlijn Softleder Met Print – Hondenriem – 300×1.8 cm Donkerbruin M/L | 8711621976958

Adori Dresseerlijn Softleder Met Print – Hondenriem – 300×1.8 cm Donkerbruin M/L direct bestellen in onze webshop! Een softlederen trainingslijn voor de hond
Het maakt niet of je voor je hond een tuig of een halsband gebruikt, je zal toch echt een riem nodig hebben om je hond mee te kunnen nemen. Zo kan je bijvoorbeeld kiezen voor deze Adori Dresseer- en Trainingslijn, gemaakt van stevig en hoogwaardig leer.
Wat is een trainingslijn?
Een trainingslijn wordt ook wel een politielijn genoemd. In tegenstelling tot een normale lijn, zijn trainings- en dresseerlijnen op meerdere punten in de lengte verstelbaar. Zo kan je afhankelijk van de situatie de lengte van je lijn veranderen met behulp van de extra musketon en D-ringen.
Met de Adori trainingslijn is het ook mogelijk om twee honden aan één lijn te verbinden. Of om bijvoorbeeld de riem aan een halsband en tuig tegelijk vast te maken. Nog een mogelijkheid is om de lijn om je middel te bevestigen, zodat je je handen vrij hebt tijdens het trainen. Kortom, een trainingslijn heeft veel mogelijkheden!
De Dresseer- en Trainingslijn is verkrijgbaar in verschillende maten. De lijnen zijn uitgevoerd met blindklinknagels en een print (gestempeld).
. Alle Adori voor uw Hond uit voorraad leverbaar!
EAN:8711621976958

Prijs:  56.69   (klik hier voor meer informatie)