Adori Halsband Nylon Rond Zwart – Hondenhalsband – 45×0.8 cm | 8711621925468

Adori Halsband Nylon Rond Zwart – Hondenhalsband – 45×0.8 cm direct bestellen in onze webshop! Praktische nylon halsband voor je viervoeter
De Adori Halsband Nylon Rond is een zeer sterkte sliphalsband van Adori. Een sliphalsband is heel makkelijk om aan en af te doen, daarbij zorgt de ronde vorm ervoor dat deze halsband comfortabel zit voor je hond. Je kan deze halsband goed gebruiken als je iets meer controle wilt hebben over je hond, zo kan je je hond makkelijker corrigeren.
Let op: een sliphalsband is niet bedoeld voor honden die van nature willen werken (trekken). Gebruik ze als trainingshulpmiddel bij moeilijk te corrigeren honden. Blijf altijd positief tijdens het trainen en straf je hond niet met de slipketting.
Halsband of tuig?
Als baasje kan je kiezen tussen een tuig of een halsband. Zorg er bij een halsband voor dat deze niet te strak zit en dat het de hond niet belemmert als deze een keertje aan de lijn trekt. Een voordeel van een halsband ten opzichte van een tuig is dat de hond meer bewegingsvrijheid heeft, sommige honden vinden een tuig nou eenmaal niet fijn zitten.
De Halsband Nylon Rond is zwart van kleur en komt voor in zes verschillende maten. Door de halsomvang van je hond te meten, kan je de juiste maat bepalen.
. Alle Adori voor uw Hond uit voorraad leverbaar!
EAN:8711621925468

Prijs:  5.99   (klik hier voor meer informatie)