Adori Harnas Soft Flex Grijs&Zwart – Hondenharnas – a 54-74 b 65-87×2.5 cm | 8711621959067

Adori Harnas Soft Flex Grijs&Zwart – Hondenharnas – a 54-74 b 65-87×2.5 cm direct bestellen in onze webshop! Comfortabel hondentuig met een vrolijke kleur
Het Adori Harnas Soft Flex tuigje is een comfortabel tuigje voor je viervoeter. Dit sportieve harnas is gemaakt van super licht materiaal waardoor je hond nauwelijks door heeft dat hij het tuig draagt. De constructie is zo gemaakt dat schokken tijdens het wandelen worden opgevangen. Voor de veiligheid is er nog een extra reflecterende band toegevoegd.
Let op: de twee kleinste maten zijn roze met grijs van kleur, de twee grote maten zijn grijs met zwart van kleur.
Halsband of tuigje?
Het ligt aan jou als baasje of je een halsband of een tuig kiest. Een voordeel van een tuigje, zoals dit Nylon Harnas van Adori, is dat er geen sprake is van hoesten, kokhalzen of verstrikking rond de hals bij het wandelen.
Welke maat?
Om te bepalen of een tuig goed zit, is het belangrijk dat er minstens twee vingers tussen het tuig en de huid van de hond passen. Zit hij strakker, dan kan het voor de hond oncomfortabel zijn en kan het tuigje schuren bij het bewegen.
Het Adori Harnas Soft Flex is verstelbaar en is te verkrijgen in vier verschillende maten. Door de nek- en borstomvang te meten, kan je de juiste maat bepalen.
. Alle Adori voor uw Hond uit voorraad leverbaar!
EAN:8711621959067

Prijs:  19.99   (klik hier voor meer informatie)